GRADSKA GROBLJA VIKTOROVAC d.o.o.

za održavanje groblja i obavljanje pogrebnih

poslova, SISAK A. Grahovara 2

Oduvijek gubitak bližnje osobe stvara prazninu u životima svih nas. Uvijek se postavlja pitanje, da li je zaista to moralo baš tako? Moramo stvoriti utjehu za sebe i bližnje jer samo iskreno čovjek može proći taj dani teret.Ispratiti posljedni put nekog dragog kako to priliči, i zato neka cvijeće pokaže samo lijepe stvari i neka na kraju to cvijeće predstavi svu ljepotu života i neka izrazi sućut i pijetet svih nas.

Poštovani,

nudimo Vam veliki izbor vijenaca, aranžmana te aranžmana od svilenog cvijeća, lampiona, dušica i vječnog svijetla. Naša cvjećarna nudi Vam i slijedeće artikle: crni gumbi, maramice, crni flor (traka), drveni križić, krunice. Tako Vas molimo da ako se odlučite za naše proizvode od svježeg cvijeća da izradu naručite u primjereno vrijeme prije sprovoda, radi svježeg cvijeća, jer ne želimo da vijenci "stoje" i cvijeće propada jer mi prodajemo kvalitetu. Cijene vijenaca i spomenutih proizvoda vrlo su pristupačne ali smo i svjesni na velike (visoke) troškove oko pokopa, stoga nudimo i kreditnu kupovinu kompletnog cvijeća za sprovode na veće iznose do 6 rata u suradnji s kartičarskim kućama.

Obzirom da nam se približava blagdan Svih Svetih, našim sugrađanima možemo ponuditi usluge prema Vašem zahtjevu koje se odnose na uređenje zemljanih grobova (humke), sadnjom trajnica i posipavanjem sipine (ukrasnog kulira). Naravno na Vaš zahtjev urediti ćemo i ostale vrste grobova čišćenjem i pranjem. U ove vrste usluga uključujemo i zamjenu dotrajalih križeva s postavljanjem. Također vršimo usluge postavljanja ili odnošenja buketa na grobove Vaših pokojnika i po potrebi paljenjem svijeća.

U našim životima ima i drugih prigoda i to one koje su radosne, koje su odlične za darivanje cvijećem, ukrašavanje domova cvijećem, cvjetnim ukrasima i svime što nam se u tom trenutku čini da će tu prigodu uljepšati. Tijekom cijele godine svakodnevno se slave: rođendani, imendani, godišnjice braka, krizmanja, pričesti, vjenčanja, proslave mature, diplomiranja, doktoriranja ...... U godini možda i kratkoj, nekom predugoj, postoje nam dani i to počevši s Danom Sv.Valentina (crvene ruže), Sv. Jurja (proljetne cvijeće), Sv. Antuna (bijeli ljiljani), Svi Sveti (krizanteme). Oduvijek su blagdani popraćeni s pratećim cvijećem koje ih zorno slavi i prikazuje. Za razne prigode nudimo Vam razne mogućnosti cvjetnog aranžiranja prigodnog cvijeća i ukrasa, biti će nam drago i ako zatražite naš savjet.

Na kraju nudimo Vam savjete i usluge uređenja Vaših i naših prostora, mjesto gdje provodimo svoje vrijeme pa makar to bilo i na radnom mjestu. Kako to učiniti? Evo baš zbog toga Vam možemo pomoći počevši od malih ali živih stvari, cvijeće u lončanicama. Samo jedna mala lončanica sa nekom biljkom može toliko ispuniti prostor i osvježiti ga, te ga učiniti i pristupačnijim. Naravno ne samo lončanice već i razni ukrasi od umjetnog cvijeća i drugi razni proizvodi koji su baš za uređenje naših prostora. Ako niste sigurni kako urediti prostor, a želite to prepustiti stručnim osobama, slobodno se obratite, biti će nam čast što ste nama ukazali svoje povjerenje.

Narudžbe na broj telefona: 530-063.

 

Narudžbe putem e-maila: groblje-viktorovac@ggvsk.hr