Referada za pogrebne poslove povodom blagdana Svih Svetih radi sa strankama od 07:30 – 16:30 u razdoblju od 23.10. – 03.11.2023. godine.

Tražilica pokojnika
Pomoću pretraživača možete locirati mjesto ukopa pokojnika na svim grobljima kojima upravlja tvrtka Gradska groblja Viktorovac d.o.o. Korištenjem filtera prilikom pretrage vrlo brzo i jednostavno saznajte gdje se nalazi grobno mjesto koje tražite.

U samo nekoliko koraka pronađite vašeg pokojnika.
Pronađi
Groblja Viktorovac u službi građana
Pod upravom tvrtke se nalazi 14 groblja uključujući centralno groblje na Viktorovcu te 13 područnih groblja. Sve bitne informacije o samim grobljima te lokacije groblja pronađite na jednom mjestu.

Sve informacije na jednom mjestu
Saznaj više

POGREBNE SVEČANOSTI

Za vas pružamo sve pogrebne usluge, uključujući i prijevoz u zemlji i inozemstvu

POGREBNA OPREMA I CVJEĆARNA

U našoj ponudi možete izabrati iz širokog asortimana pogrebne opreme i cvijeća

izgradnja grobnih okvira i grobnica

Za vas izrađujemo grobne okvire i grobnice te vršimo uslugu održavanja grobova

1
groblja
1
grobnih mjesta
1 ha
površine

Informacije

Obavijesti

Obavijest korisnicima grobnih mjesta

Račune za godišnju grobnu naknadu možete zatražiti da vam se dostave putem maila umjesto na kućnu adresu i to na slijedeći način:

– Ispunjavanjem e-obrasca
– Osobnim dolaskom

Zamolba posjetiteljima groblja

Zbog opasnosti od nastanka požara te veće materijalne štete, ljubazno molimo sve posjetitelje groblja da budu
oprezni s odlaganjem otpada u kante. Molimo ne odlagati u kante svijeće koje nisu dogorjele i opuške kako ne bi nastala veća materijalna šteta
uzrokovana požarom.

Obavijest korisnicima grobnih mjesta na kojima su nastala oštećenja uzrokovana potresom

Poštovani,

želimo Vas informirati o novonastaloj situaciji koja je uzrokovana potresom u utorak 29.12.2020.godine.

Gradska groblja su otvorena za posjetitelje, ali isključivo na vlastitu odgovornost.

S obzirom na veliki broj oštećenih grobnih mjesta na groblju Viktorovac kao i na svim ostalim sisačkim grobljima pogođenim potresom, naše ekipe još uvijek vrše izvide i foto dokumentiraju svako grobno mjesto koje je oštećeno, pripremaju materijal koji se također postavlja na našu Internet stranicu. Pretražuje se preko upisa pokojnika ili upisom lokacije grobnog mjesta – polje, razred i br. gr. mjesta ili klikom na poligon grobnog mjesta na karti gdje ćete naći podatke o pokojniku, lokaciju na karti i fotografije.

Kako je to sveobuhvatan posao i kako vizualnim pregledom ima dosta oštećenih grobova, proces dokumentiranja će trajati desetak dana, te Vas molimo za još malo strpljenja.

Svi korisnici koji su imali svoju policu osiguranja, po istoj će naplatiti štetu ako je tako ugovorena, svi ostali koji nemaju policu mole se da čim uvjeti budu dozvoljavali da saniraju oštećena grobna mjesta i da čuvaju račune.

Napominjemo Korisnike da nadoknada štete nastale na individualnim grobnim mjestima nije pokrivena s policom osiguranja trgovačkog društva Gradska groblja Viktorovac. Ukoliko stranke imaju osigurana svoja grobna mjesta od potresa, svoje zahtjeve mogu predati osiguratelju, a Gradskim grobljima se obratite za dostavu zapisnika i fotografija.

S poštovanjem,
GRADSKA GROBLJA VIKTOROVAC

Obavijest 

Molimo korisnike grobnih mjesta koji su pogođeni potresom te bili primorani promijeniti svoje mjesto stanovanja da se jave na Gradska groblja Viktorovac d.o.o. vezano za dostavu računa za godišnju grobnu naknadu.

Javiti se možete:

GROBLJANSKA baština

Očuvanje sjećanja na umrle

Na groblju Viktorovac nalaze se znamenitosti velike umjetničke i povijesne vrijednosti, kao i spomenici junacima, palim borcima kao i hrvatskim velikanima.

Gradska groblja Viktorovac aktivno rade na očuvanju grobljanske baštine. Visoka razina održavanja očituje se na svim grobljima kojima upravljamo.

Raspored ispraćaja

Groblje Viktorovac
- Petak, 29. ožujka 2024.
u 12:00 sati.
VELJKO RADINČIĆ
17.04.1949. -
 27.03.2024.
Groblje Viktorovac
- Petak, 29. ožujka 2024.
u 11:00 sati.
SLAVICA GRUBIĆ
14.02.1957. -
 25.03.2024.
Groblje Viktorovac
- Četvrtak, 28. ožujka 2024.
u 14:00 sati.
BARTOL BILIČIĆ
24.01.1936. -
 26.03.2024.
Shopping Basket